Möjlighet med lackering av köksluckor i Stockholm

Varför beställa nya luckor till köket om det finns miljövänligare alternativ. Varför inte lämna in de gamla där de gör lackering av köksluckor i Stockholm.

När dottern Moa fick sin nya lägenhet av föräldrarna Eva och Erik var hon överlycklig. Det var ett stort steg för henne att äntligen flytta hemifrån och klara sig själv. Lägenheten hade behov av en hel del renovering. Inte för att den var ful och trasig. Det var bara länge sedan någon tagit hand om den,

Detta gjorde dottern Moa ingenting. Hon försäkrade sina föräldrar om att det inte var så noga. Det kunde bli ett senare problem då inget var akut. Hon ville göra allt i lugn och ro så att det blev rätt. Dessutom var hon miljömedveten och ville inte köpa in saker om det inte var helt nödvändigt.

Moa hade bott i lägenheten i ett år när det var dags för henne att åka på första utlandssemestern med vänner. Föräldrarna lovade att vattna blommorna och ta hand om katten så hon hade inget att oroa sig för. Det var troligtvis för att hon inte visste att föräldrarna planerade lite renovering utan hennes vetskap.

Beställd lackering av köksluckor

Dagen efter att Moa åkt kom hantverkare för att ta tag i renoveringen. De skulle inte göra något märkvärdigt. Väggar skulle målas, golven slipas och köksluckor få ny färg. Det första gjorde de faktiskt samma kväll som dottern åkt. De plockade ner luckorna i köket för att på morgonen köra dem till ett företag som kunde lackera köksluckor i Stockholm.

På morgonen kom hantverkarna och satte igång. Det skulle ta tre dagar att få rummen målade. Som tur var hade lägenheten trägolv som gick att slipa så detta gjordes vart efter som rummen målades. Som pricken över i åkte Eva och Erik och hämtade alla köksluckor som de bytte knoppar på.

När dottern kom hem blev hon upprörd. Hade hon inte sagt att hon ville göra allt sakta och miljövänligt? När de berättade om de målade köksluckorna och väggarna lugnade hon sig. Sen pekade hon på dörrknopparna men fick veta att de var köpta på loppis. När hon även insåg att golven var slipade och inte nya kunde hon inte låta bli att le stort.