Väggar i Stockholm är inget hinder när man gör håltagning

I äldre fastigheter i Stockholm kan man behöva öppna upp väggar eller golv som är i vägen för trapphus eller hisschakt. Det löser man enkelt med håltagning.

Det krävs mycket erfarenhet och kunnande för att man ska kunna ge sig på att göra hål i väggar och golv. Det krävs också rejäl och avancerad utrustning för att det ska gå smidigt och bli snyggt. Företag som arbetar med håltagning har vad som krävs.

Äldre fastigheter kan vara vackra på utsidan men när man kommer in är planlösningen omodern och opraktisk. Små rum, trösklar och trappor gör det svårt att anpassa till rörelsehindrade eller äldre hyresgäster. Då går det att tänka nytt och planera om genom att riva väggar, bredda dörrar och ta upp hål i golvet för hisschakt.

Håltagning öppnar upp för nytänkande

Genom att inte begränsas av befintliga väggar och golv kan en äldre fastighet förvandlas till en modern och praktisk bostad. Det viktiga är att anlita ett kunnigt företag när man ska utföra håltagning i Stockholm. Kringliggande strukturer får inte ta skada och öppningar behöver jämna kanter så att det blir lätt att montera lister och dörrkarmar.

När du vänder dig till ett etablerat företag för håltagning kan du vara säker på att de använder rätt metoder och utrustning. Man utför allt från att riva hela väggar till att borra hål för VVS och el. Du får en kostnadsfri offert på arbetet och sedan bestämmer ni när det ska utföras.