Rivningsfirma gör tomt tillgänglig i Stockholm

När en husägare inte tar hand om sitt hus kan det påverka grannskapet. Genom att köpa marken och anlita en rivningsfirma i Stockholm blir läget ett annat.

Anna bor i ett privat lägenhetshus där hela fyra familjer tidigare bott. Nu är det bara hon kvar och enda anledningen till att hon stannar är att hon gillar platsen som är lugn och trygg. Däremot är huset i ett uruselt skick och det har blivit så illa att det är för sent med renovering. Huset rasar sakta sönder inifrån. Rören är rostiga och har gått sönder så att fuktskador uppstått.

Så får Anna chansen att köpa loss huset för en mycket billig penning. Hyresgivaren är på väg att gå i konkurs och det gör det möjligt att genomföra affären. Hon är så lycklig – nu kan hon äntligen skapa sitt drömhem. Så snart alla pappren är påskrivna kontaktar hon en rivningsfirma i Stockholm.

Rivningsfirma banar väg

Anna är på plats en tidig vårmorgon när en erfaren rivningsfirma i Stockholm kommer för att riva huset hon bott i under flera år. Det känns lite sorgligt men hon vet att det som ska byggas kommer att bli fantastiskt. Hon har redan beställt ett färdig hus som ska ställas på tomten och bli hennes hem. Men först måste det gamla bort och det kommer att hända snart.

Rivningsfirman kommer med sina fordon och börjar riva. Det hörs lång väg när huset rasar, men snart ligger allt i en enda hög. När det är gjort forslar rivningsfirman bort allt material som nu ligger på marken, så att tomten blir redo att ta emot ett nytt hus. Det ska bli ett enplanshus med öppen planlösning, en stor terrass på solsidan och en liten pool som kan svalka under varma dagar. Äntligen ska hon få sitt drömhem.